Ναταλία Γερμανού: Μιλάει για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Καρβέλα και την τσίχλα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο Πρώτο Θέμα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο Star Academy και για το περιστατικό με την τσίχλα που πέταξε ο Νίκος Καρβέλας on air.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ήσυχη. Μερικές φορές φίλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “θες να κάνεις λίγο πιο δεξιά γιατί είσαι εκτός πλάνου;”. Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη

από την τελευταία φορά που υπήρξα κριτής, στο Dream Show. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο πως βλέπω τον κόσμο», εξομολογείται η γνωστή παρουσιάστρια ενώ προσθέτει: «έχω σταματήσει να δοξάζω τον όποιο παίκτη τραγουδάει μόνο και μόνο επειδή δεν θέλω να τον στεναχωρήσω. Μπορεί πριν από δέκα χρόνια να φαινόμουν πιο χαρούμενη, πιο τσαπερδόνα, πιο γλυκούλα. Φέτος, ίσως επίτηδες να έχω πάει ένα βήμα πιο πίσω. Δεν θέλω να διεκδικώ χώρο που δεν μου ανήκει. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα σόου στο οποίο οφείλω να ξεχωρίσω. Δεν περνάω εξετάσεις με το Star Academy. Αυτό που κλήθηκα να κάνω, το φέρνω εις πέρας».

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα και την τσίχλα σχολιάζει: «Από σεβασμό προς τον Νίκο και από σεβασμό σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν να κάνουν με αυτό, είναι κάτι που αφορά τον Νίκο που το έκανε, την Φαίη, την τραγουδίστρια που ήταν επί σκηνής και τους συντελεστές της εκπομπής, δηλαδή τον παρουσιαστή, την διευθύντρια της σχολής κ.λπ.. Όχι τους υπόλοιπους».

Διαβάστε ακόμα:

Baby Boom! Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός περιμένει το τρίτο παιδί του

The post Ναταλία Γερμανού: Μιλάει για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Καρβέλα και την τσίχλα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα