Η Anna Wintour σου δείχνει 17 τρόπους για να φοράς χρώμα στη δουλειά!

Η Αnna Wintour έχει ένα εκπληκτικό στιλ και της αρέσει να φοράει χρώμα χειμώνα/καλοκαίρι! Στο pinkfo.com βρήκαμε πώς συνδυάζει τα χρώματα η Anna στη δουλειά της ώστε να παραμένει η εμφάνισή της όσο το δυνατόν πιο σικάτη!

Ντύσου ανάλογα αν εργάζεσαι σε: περιοδικό μόδας, κατάστημα μόδας, κατάστημα ή εταιρία διακόσμησης, και γενικά σε οποιαδήποτε θέση με κάποιο κύρος και κάποια χρωματική ελευθερία.

Η Anna ως γνωστόν συχαίνεται το μαύρο χρώμα και λατρεύει τα φλοράλ, τα ριγέ, τα καρό

και τις έντονες αποχρώσεις. Eίναι μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά από μόδα και αυτό που σου προτείνει είναι να ντύνεσαι με χρώματα αλλά και να μην πετάς παλιά, διαχρονικά και κλασικά κομμάτια που θα μπορούσες να φορέσεις στο μέλλον με διάφορους τρόπους.

«Πιστεύω πως είναι πάντα διασδεδαστικό να έχεις κάτι καινούριο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πετάξεις όλα όσα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Κάνε ανακύκλωση. Είναι μια χαρά. Για την ακρίβεια σου το συνιστώ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνένετυξή της η Διευθύντρια της Vogue και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Συνδύασε παλιά με καινούρια κομμάτια για ένα μοναδικό καθημερινό επαγγλεματικό look.

Τι επιλέγει όμως να φορέσει καθημερινά στη δουλειά της; Επιλέξαμε 15 εμφανίσεις της Anna και σου δείχνουμε όλα όσα αγαπάει να φοράει στην καθημερινότητά της.

Μη ξεχνάς πως κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει λιγότερο στα σοβαρά επειδή φοράς χρώμα. Και αν έχεις τις αμφιβολίες σου απλά τσέκαρε το στιλ της Anna.


Διαβάστε περισσότερα θέματα σχετικά με το work style στο www.pinkfo.com.

The post Η Anna Wintour σου δείχνει 17 τρόπους για να φοράς χρώμα στη δουλειά! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα