Νάντια Γιαννακοπούλου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά το μεσημέρι της Δευτέρας σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό, ενώ αύριο έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος στη χώρα.

Η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Νάντια Γιαννακοπούλου το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη γενναία μάχη που έδωσε η Φώφη Γεννηματά ενώ εξομολογήθηκε πως όλα έγιναν τόσο γρήγορα που αδυνατούν να το πιστέψουν.

«Ακόμα

δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δε νομίζω ότι μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Έγιναν όλα τόσο βιαστικά, τόσο γρήγορα με τόσο ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δε μπορούμε να το χωνέψουμε», εξομολογήθηκε αρχικά. ‘

Ενώ σχετικά με την είδηση ότι τον επικήδειο στην κηδεία της θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, η ίδια δήλωσε:

«Η Φώφη Γεννηματά μεγάλωσε τα παιδιά της παλικαρίσια και με τις αρχές και τις αξίες που εκείνη μεγάλωσε από τον Γιώργο και την Κάκια Γεννηματά. Αυτό το θεωρώ αναμενόμενο».

«Τα παιδιά της τα μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη. Πάντα κάναμε μια κουβέντα για τα παιδιά πριν ξεκινήσουμε τα πολιτικά. Με μάλωνε πολλές φορές, να μην ξεχνώ να ζω τις στιγμές», ανέφερε ακόμα η Νάντια Γιαννακοπούλου, προσθέτοντάς ότι η Φώφη Γεννηματά ήταν αληθινή.

Δες όλα όσα είπε στο T-Live:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ιωάννα Τούνη εύχεται στον δικό της Δημήτρη κι εκείνος δεν σταματά να την πειράζει για το δώρο!

Ελένη Ασημάκη: Η πρωήν διαγωνιζόμενη του GNTM σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος -«Δεν με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι υπάρχει κι άλλη θεραπεία»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το όνομά του

Keywords
Τυχαία Θέματα