Ελένη Ασημάκη: Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος -«Δεν με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι υπάρχει κι άλλη θεραπεία»

Η Ελένη Ασημάκη μας είχε συστηθεί μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η καλλονή με καταγωγή από τη Νιγηρία και την Κρήτη, δυστυχώς δεν είχε προχωρήσει τότε στο ριάλιτι, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, αν και οι κριτές επιθυμούσαν πολύ τη συμμετοχή της στο show, οι γιατροί δεν τους το επέτρεψαν,

αφού κάτι τέτοιο να κούραζε πολύ το μοντέλο που χρειαζόταν κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Love It” μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, ενώ μίλησε και για τη μικροδρεπανικυτταρική αναιμία.

«Είμαι πάσχουσα μικροδρεπανοκυτταρικής αναιμίας και πριν δύο χρόνια που είχα συμμετάσχει μεταγγιζόμουν ανά 14 ημέρες. Δηλαδή πήγαινα τακτικά στο νοσοκομείο, αλλά μετά το παιχνίδι επικοινώνησαν κάποια άτομα που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα και μου λένε καλά γιατί μεταγγίζεσαι δεν ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η θεραπεία με χάπι;

Δεν με είχαν ενημερώσει οι γιατροί μου, δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Δεν είναι λάθος, απλά ο κάθε γιατρός δίνει άλλη αγωγή. Παίρνω ένα χάπι την ημέρα και δεν χρειάζεται να πηγαίνω στο νοσοκομείο πλέον.

Με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν μπορούσα να συμμετάσχω στο GNTM γιατί με έπιανε το άδικο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι. Είχα σκεφτεί να δηλώσω ξανά συμμετοχή, αλλά όταν μπήκα στον χώρο ένιωθα ότι δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ασημάκη.

Δείτε την συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το όνομά του

Λεωνίδας Σωπρανίδης -Συγκλόνισε η ιστορία του Έλληνα πυγμάχου στο Πρω1νό: «Ήμουν κλινικά νεκρός για 3 μέρες»

Αθηνά Οικονομάκου: «Άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους τρομερές, έφτασα σε σημείο να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα