Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «”Εσπασε” το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ, έπαιρνε ο κόσμος συγκινημένος»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγακη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οικοδέσποινα του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ έκανε μια αποκάλυψη για έναν από τους καλεσμένους που είχαν σε μία από τις τελευταίες εκπομπές.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αεράκη, που υποδύεται τον ιερέα στον «Σασμό», ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από τη ζωή του.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, λοιπόν, ανέφερε πως η εξομολόγηση του ηθοποιού συγκίνησε τόσο πολύ τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή, καθώς «έσπασε» το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ.

«Γνωρίσαμε τις προάλλες έναν άνθρωπο, τον οποίο ειλικρινά, επειδή δεν παρακολουθώ τη σειρά στην οποία παίζει φέτος, που σκίζει η σειρά, εκείνος κάνει τον ιερέα. Πάθαμε σοκ με αυτά που μας είπε. Αντιδρούσε ο κόσμος.

Έπαιρνε τηλέφωνο και μας λένε, έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ, παίρνει κόσμος συγκινημένος, εγώ τώρα που το λέω και μου έρχεται να δακρύσω. Γινόμαστε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιραζόμαστε κάτι κοινό», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο στο λιμάνι της Άνδρου

 Λάουρα Νάργες: Ο γιος της συμπλήρωσε έναν μήνα ζωής! Η ανάρτηση της υπερήφανης μαμάς

 Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Το κοινό βίντεο που πυροδοτεί τις φήμες για τη σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα