Μήπως νομίζεις πως είσαι βαρετή; Δες ποια πρόταση δεν πρέπει να λες ΠΟΤΕ!

Κι όμως, μια μικρή προτασούλα μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στη σχέση σου με τους άλλου ανθρώπους αλλά και στη σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Ποια είναι αυτή η φρασούλα; Το γνωστό σε όλους «Δεν με πειράζει». Για παράδειγμα σε ρωτάνε οι φίλοι σου πού θέλετε να πάτε για ποτό και εσύ απαντάς «Δεν με πειράζει». Σε ρωτάει ο σύντροφός σου τι θέλεις να φάτε και εσύ απαντάς «Δεν με πειράζει». Και μπορεί εσύ να νιώθεις πως με αυτόν τον τρόπο είσαι ευγενική και αφήνεις τον άλλον να αποφασίσει, αλλά στην πραγματικότητα, στα μάτια των άλλων, ίσως δείχνεις λίγο…βαρετή!

Τι να κάνεις; Απλά ξεκίνα

να λες τη γνώμη σου όπως θα την έλεγες στο πιο οικείο σου άτομο! Και αν όντως «δεν σε πειράζει» προσπάθησε να δώσεις μια εναλλακτική απάντηση, όπως, «Θα πήγαινα για ποτό εκεί… αλλά θα έτρωγα και κάτι στο τάδε μαγαζί. Εσύ τι λες;». Δώσε μια συγκεκριμένη απάντηση ώστε να πετάξεις το μπαλάκι στον φίλο σου να αποφασίσει ή πες απλά αυτό που πραγματικά θες να κάνεις ακόμα και αν ξέρεις ότι δεν θα άρεσε στον φίλο σου! Μόνο έτσι θα δημιοργήσεις ενδιαφέρουσες και υγιείς σχέσεις με τους γύρω σου!

Δες ακόμα: 7 μικρές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο ελκυστικές

The post Μήπως νομίζεις πως είσαι βαρετή; Δες ποια πρόταση δεν πρέπει να λες ΠΟΤΕ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα