Μητέρα Σπαλιάρα: «Μία μάνα του έχει απομείνει, να γυρίσει να με βρει δυνατή»

«Ο Γιάννης μου είναι Survivor», δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία Σπαλιάρα, η μητέρα του παρουσιαστή και μοντέλου που φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών στο ριάλιτι επιβίωσης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, μίλησε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν έχασε τον πατέρα του, Μπάμπη.

Η Ευαγγελία Σπαλιάρα

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκε όταν του έγινε πρόταση για

το Survivor. Του είπα ”να πας αγόρι μου”. Ο Γιάννης έχασε τον πατέρα του πρόσφατα και αυτό τον κατέβαλε πολύ ψυχολογικά. Το παιδί ήταν συνέχεια μαζί μου στο νεκροταφείο, θεώρησα λοιπόν ότι το Survivor θα του κάνει καλό. Έπρεπε να τον βοηθήσω. Βέβαια, δεν ήξερα όλες τις κακουχίες που θα περνούσε εκεί μέσα. Ούτε ο ίδιος τις φανταζόταν!», είπε η Ευαγγελία Σπαλιάρα.

Τρώει την ώρα που ο Γιάννης αγωνίζεται για λίγο φαγητό; «Τρώω άλλες ώρες, ποτέ όμως την ώρα που βλέπω τον Γιάννη στην τηλεόραση. Και τρώω για να γυρίσει ο Γιάννης και να με βρει δυνατή. Μία μάνα μόνο του έχει απομείνει, ας είναι ζωντανή. Έτσι ξαφνικά έφυγε και ο πατέρας του, το ξαφνικό με τρομάζει. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Ειδικά πριν από το Πάσχα- γιατί μετά θέλω να πιστεύω ότι τους έδωσαν λίγο αρνί και αβγά- θα μπορούσε να κάνει διαφήμιση κατά της νευρικής ανορεξίας. Εκείνο βέβαια που με ανησυχεί περισσότερο είναι το διάστρεμμα που έπαθε στην αρχή του παιχνιδιού. Βλέπω ότι τον ταλαιπωρεί ακόμα», απαντά.

Όσο για την περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις 4.000 γυναίκες, τόνισε: «Κανείς δεν πάει με 4.000 γυναίκες, χιουμοριστικά το δήλωσε ο Γιάννης».

The post Μητέρα Σπαλιάρα: «Μία μάνα του έχει απομείνει, να γυρίσει να με βρει δυνατή» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα