Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά

Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση, συνδέονται από μια υπέροχη σχέση, με τη μία να συμβουλεύεται και να βοηθάει την άλλη.

Η 23χρονη μπορεί να βρίσκεται από μικρή ηλικία μέσα στο θέατρο λόγω της μητέρας της, ωστόσο δεν ακολούθησε τα βήματά της σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού σπούδασε Business με ειδίκευση στον τομέα του Τουρισμού.

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! και παραχώρησαν μια

εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν υπήρξε και αυτό που αφορούσε στην απώλεια βάρους της Μαριτίνας Ντενίση.

Η κόρη της καταξιωμένης ηθοποιού εξομολογήθηκε πως μέσα σε μια ημέρα αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες και τρόπο ζωής και έτσι κατάφερε να χάσει τα κιλά που επιθυμούσε.

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες;

Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Νικόλιζα: Το παλιό τζιν που μαρτυρά την τεράστια απώλεια κιλών – Φωτογραφία

 Σίσσυ Χρηστίδου: Οι νέες φωτογραφίες από το άκρως εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου της

 Ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της;

Keywords
Τυχαία Θέματα