«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής -Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του

Την τελευταία του πνοή άφησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με το τραγούδι «Και Κάνεις και Ζημιές».

Ο λόγος για τον Τόλη Τσιμογιάννη, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα και έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατος του τραγουδιστή βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Τόλη Τσιμογιάννη έκανε γνωστή μέσω Facebook

η σύζυγός του.

Η ίδια έγραψε στο προφίλ της για την απώλεια του τραγουδιστή: «Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας, άγγελέ μου».

Ποιος ήταν ο Τόλης Τσιμογιάννης

Ο Τόλης Τσιμογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που και εκείνος ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι, πλάι σε μεγάλα ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου.

Το 1983 έκανε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ’ Αγαπώ Παντοτινά», ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο «Μα δεν Ήρθες Εσύ». Για 5 χρόνια έκανε περιοδεία στην Αμερική και επέστρεψε το 1989 στην Ελλάδα για να καταξιωθεί επαγγελματικά.

Την επόμενη χρονιά το 1990 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε Λόγια», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το άσμα «Και κάνεις και Ζημιές», το οποίο πήρε θρυλικές διαστάσεις.

Ακολούθησαν άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές με μεγάλες επιτυχίες. Για κάποια χρόνια είχε εγκαταλείψει το τραγούδι, αλλά το 2013 έκανε την επιστροφή του στις πίστες. Μάλιστα, πριν από έναν μήνα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του «Κολλημένος» με δικούς του στίχους και μουσική.

Στην πορεία του συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Διαβάστε επίσης: 

«Δύο στις 10» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου -Πότε κάνουν πρεμιέρα

Οι Πανθέοι: Ο Νίκος Χατζόπουλος μιλά για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Γιάννης Σμαραγδής: «Με την επόμενη μου ταινία κλείνω σαν σκηνοθέτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα