Μιχάλης Ζαμπίδης -Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους -Φωτογραφίες

Η σημερινή ημερά είναι πολύ ξεχωριστή για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την Μαρία-Καρολίνα Ντάσια καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ βάφτισαν και τις δίδυμες κόρες τους.

Ο αθλητής και η εκλεκτή της καρδιάς του αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, έχοντας στο πλευρό τους τα μέλη της οικογένειάς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν περίμενε την αγαπημένη του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά την πλησίασε και αφού την έπιασε από το χέρι, της πρόσφερε

την ανθοδέσμη και μαζί ανέβηκαν τα σκαλοπάτια προκειμένου να μπουν στο εσωτερικό του Ναου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μάνος Ιωάννου και η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της.

Λίγες μέρες πριν από το γάμο και τη βάφτιση, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε δηλώσει στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1: «Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας». 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω δεχθεί bullying στα social media, μπήκα στη διαδικασία να κάνω μήνυση»

Ζωή Κρονάκη: Αποκάλυψε στον καλεσμένο της πως ήταν ο εφηβικός της έρωτας

Market Pass: Παίρνει παράταση – Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι

Keywords
Τυχαία Θέματα