Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω δεχθεί bullying στα social media, μπήκα στη διαδικασία να κάνω μήνυση»

H Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και πάλι» υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μέσα σ’ όλα, η anchorwoman του Mega μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει δεχτεί στα social media και αποκάλυψε ότι κάποτε είχε αναγκαστεί να κάνει μήνυση για ένα ένα ψευδές tweet

που της είχαν χρεώσει.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μιλά για το bullying στα social media

«Έχω δεχθεί bullying στα social media, όπως και οι περισσότεροι. Όταν λες την άποψή σου σε κάποιον, δεν θα αρέσει. Δέχεσαι bullying, στοχοποίηση, δολοφονία χαρακτήρα, δέχεσαι πολλά. Χαίρομαι που αυτές οι εκλογές έδειξαν ότι και τα social media πέφτουν έξω. Αυτή η τοξικότητα, αυτή η διάθεση να στοχοποιήσουμε κάποιον, να τον καθυβρίσουμε, δεν περνάει στον κόσμο, είναι ένας μικρόκοσμος.

Δεν εκπέμπουν την φωνή της κοινωνίας… Είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μήνυση για ένα tweet που μού είχαν χρεώσει και δεν το είχα γράψει εγώ. Το κατέβασαν, αλλά δεν μπορείς να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία συνέχεια. Άντε να αποδείξεις πως δεν έχεις πει αυτό το πράγμα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κρονάκη: Αποκάλυψε στον καλεσμένο της πως ήταν ο εφηβικός της έρωτας

Market Pass: Παίρνει παράταση – Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι

Νίκος Ανδρουλάκης για Εύα Καϊλή: «Θέλω να σας πω κάτι και αυτή είναι η πραγματικότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα