Μέλος της ομάδας του Πρω1νού εξομολογείται -«Έζησα την απώλεια και πέρασα πολύ δύσκολα»

Η Τζένη Μελιτά, το χαρούμενο και γεμάτο θετική ενέργεια κορίτσι του Πρω1νού, μιλάει σε συνέντευξή της για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

«Οι πολύ χαρούμενοι άνθρωποι έχουν και μαύρες στιγμές, που τις ζουν μόνοι τους. Και εγώ έτσι κάνω. Όταν με πιάσει η μαυρίλα, θα κάτσω μόνη μου και δεν θα αφήσω κανέναν να με δει στενoχωρημένη. Έχω περάσει φάση κατάθλιψης και έχω πάει σε ψυχολόγο. Έζησα την απώλεια ενός πολύ οικείου μου οικογενειακού προσώπου και πέρασα πολύ δύσκολα. Όμως, το δούλεψα πολύ, γιατί θέλω να είμαι χαρούμενη!».

Για να φτιάξει τη διάθεσή της, θα πάρει τους αγαπημένους της τηλέφωνο, θα βάλει δυνατά μουσική, θα χορέψει και θα φάει κολασμένα! Το τελευταίο μου δίνει την αφορμή να τη ρωτήσω αν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει αυστηρές δίαιτες. «Το περασμένο καλοκαίρι πήρα επτά κιλά. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν ένιωθα άνετα με το σώμα μου. Έκανα τότε μια στήλη όπου πρότεινα εστιατόρια και μπαρ. Πήγαινα σε όλα και δοκίμαζα, με αποτέλεσμα να παχύνω. Έκανα δίαιτα, πολλή γυμναστική (μπαλέτο και personal) και επανήλθα. Από τότε ζυγίζομαι κάθε μέρα».

The post Μέλος της ομάδας του Πρω1νού εξομολογείται -«Έζησα την απώλεια και πέρασα πολύ δύσκολα» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα