Τρεις λόγοι για να γίνεις vegetarian όπως η Anne Hathaway!

1. Θα τρως πιο υγιεινά

Παρόλο που το κρέας περιέχει συστατικά που κάνουν καλό στο σώμα σου (όπως είναι οι πρωτεϊνες, η βιταμίνη B και το σίδηρο), η μεγάλη κατανάλωσή του μπορεί να σε οδηγήσει στον να παραλείπεις να τρως άλλα πολύ βασικά συστατικά. Πολλές γυναίκες όταν κάνουν δίαιτα δεν παίρνουν όλες τις απαραίτητες φυτικές ίνες που χρειάζεται ο οργανισμός τους. Κόβοντας το κρέας από τη διατροφή σου θα πιεστείς να βρεις εναλλακτικές διατροφικές ιδέες.

2. Αυξάνεις τις πιθανότητες να ζήσεις περισσότερο

Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι χορτοφάγοι και οι vegans ζουν περισσότερο

από τους κρεατοφάγους ενώ μία άλλη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που τρώνε πολύ κόκκινο κρέας πεθαίνουν νωρίτερα από τους άλλους. Αποκλείοντας το κρέας από τη διατροφή σου μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος για καρκίνο, καρδιακά προβλήματα και άλλες ασθένειες.

3. Θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Όταν το κρέας πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά σου είναι σίγουρο ότι θα σε προμηθεύσει με πολύ λίπος, χοληστερίνη και θερμίδες. Τρώγοντας ψάρι και κοτόπουλο μπορεί να είναι μία καλή λύση για χαμηλότερη χοληστερίνη και λίπος αλλά αν θέλεις πραγματικά να χάσεις βάρος και ταυτόχρονα να παίρνεις και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου μία χορτοφαγική διατροφή είναι ό,τι καλύτερο.

Διάβασε ακόμα: Καφές: Τα 3 δυνατά ατού του- εκτός του ότι σε ξυπνάει το πρωί!

The post Τρεις λόγοι για να γίνεις vegetarian όπως η Anne Hathaway! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα