Μάθετε τα πάντα για την καινούργια συλλογή Scholl που συνδυάζει την άνεση και το στυλ με την ποιότητα και κερδίστε 5 ζευγάρια!

Κορίτσια, χωρίς καμία αμφιβολία το καλοκαίρι επιβάλλει χρώμα, στυλ και άνετα βήματα. Και ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφός σας; Μα φυσικά τα μοντέλα της Scholl που τα φοράμε πια από το πρωί μέχρι το βράδυ και πραγματικά τα λατρεύουμε.

Η νέα, ανανεωμένη σειρά Scholl

περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοντέλα που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν. Είναι σχεδιασμένα με μοναδικές τεχνολογίες και ποιοτικά υλικά, για να μας προσφέρουν το πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος. Αναλυτικά ο εργονομικός σχεδιασμός του πέλματος στηρίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου που προκαλείται από την κακή στάση ή την πολύωρη ορθοστασία και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια κάνοντας το περπάτημα μια ευχάριστη εμπειρία!

Βρείτε τα Scholl που θα γίνουν δικά σας και θα σας συντροφεύσουν στο σπίτι, στη βόλτα, στην εργασία, στα ψώνια, στα ταξίδια, στις εξόδους σας, τα Scholl με την αξεπέραστη ποιότητα τους και την μοναδική τους άνεση.

Δείτε μερικά από τα Scholl που ξεχωρίσαμε για αυτό το καλοκαίρι:

IDYLLA

KALEA

LYWIN

PESCURA GOLD

FIORILA

MARILLIE

Δείτε περισσότερα από την παρουσίασή τους στο Πρω1νό με τη Φαίη μας:

Και πάρτε μέρος στον πιο ωραίο διαγωνισμό με δώρο 5 Scholl. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας. Καλή επιτυχία σε όλες!

Φόρτωση…

Τα ανατομικά υποδήματα Scholl θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την εταιρεία ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Ε., αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα στο 210 6626201 ή επισκεφτείτε το www.costaspapaellinas.gr/scholl ή στο Facebook τη σελίδα Scholl Shoes Greece

The post Μάθετε τα πάντα για την καινούργια συλλογή Scholl που συνδυάζει την άνεση και το στυλ με την ποιότητα και κερδίστε 5 ζευγάρια! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα