Προβλέψεις Τετάρτη 12 Ιουλίου

Για να δούμε τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Το βαρύ σας πρόγραμμά στο σπίτι συνεχίζεται. Πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να βάλετε σε τάξη. Μην πάρετε αποφάσεις αβίαστα και μην ξοδέψετε χρήματα σε ανούσιες αγορές. Ευτυχώς, οι σχέσεις με τους άλλους, τόσο στη δουλειά, όσο και στο φιλικό σας περιβαάλλον είναι καλές και ομαλές, μακριά από εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η μέρα σας θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για σύντομες εκδρομές, συνομιλίες, ερωτήσεις και σκέψεις, πολλές σκέψεις. Τώρα που άρχισαν να φτιάχνουν και τα οικονομικά

σας που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα χαμογελάτε γεμάτοι αισιοδοξία και κάνετε αγορές που χρειάζεστε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Καθώς η ημέρα προχωράει, οι προϊστάμενοι και οι γονείς θα σας φορτώσουν με περισσότερες υποχρεώσεις -τους έχετε δείξει άλλωστε πως δεν τις φοβάστε και μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Ένα άγχος με τα οικονομικά σας το έχετε… Δεν είναι απίθανο να βλέπετε όνειρο αυτό το διάστημα που έχουν να κάνουν με το: “Χρήμα, χρήμα, χρήμα!”

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια σήμερα -βοηθάει σε αυτό ο Ήλιος και ο Άρης. Θέλετε κάποια περιπέτεια! Ταξιδέψτε αν μπορείτε. Αν δεν μπορείτε τότε εξερευνήστε το δικό σας… σύμπαν. Οι φίλοι είναι πάντα δίπλα σας σε ό,τι κι αν χρειαστείτε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να ρυθμίσετε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη και φόρους που το τελευταίο διάστημα σας απασχολούν πολύ. Τα πράγματα στη δουλειά σας κυλούν ομαλά και αν θέλετε να συνεχίσουν έτσι μείνετε μακριά από εντάσεις και προστριβές.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ένας φίλος σας θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας και εσείς πρόθυμα θα του την δώσετε. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους και να βρίσκεστε συνεχώς στο πλευρό τους. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει παράπονα γιατί τελευταία τον είχατε παραμελήσει. Αφιερώστε του την σημερινή ημέρα.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)
Σήμερα θέλετε να κάνετε λίστα και να αντιμετωπίσετε προσεκτικά τα ζητήματα που σας απασχολούν – αποφασίσατε πως αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το καταφέρετε. Τελευταία η κοινωνικότητά σας έχει χτυπήσει κόκκινο… Βγείτε και διασκεδάστε. Το έχετε μεγάλη ανάγκη.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά, ταινίες, θέατρο, τέχνες, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού της ημέρας. Οι πιο τυχεροί θα καταφέρετε να κλείσετε το ταξίδι που τόσο θέλετε και αυτό είναι το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για να περιμένετε πως και πως τις διακοπές σας που τόσο τις έχετε ανάγκη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Θα χαλαρώσετε στο σπίτι σας σήμερα μακριά από εντάσεις που το τελευταίο διάστημα σας είχαν κουράσει -κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι πολύτιμος και παραγωγικός. Μόνο αν αισθανόμαστε καλά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Ναι όλα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Θυμηθείτε να βρείτε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και σας εξάντλησε. Ο σύντροφός σας είναι στο επίκεντρο σήμερα. Βγείτε μαζί του, μοιραστείτε πράγματα και κανονίστε επιτέλους αυτές τις διακοπές -τόσο καιρό σας το έλεγε όμως εσείς δεν κάνατε τίποτα.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Ακόμα κι αν σας αρέσουν οι ευκαιρίες για να παίξετε και να χαλαρώσετε, η προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα στρέφετε στο να οργανωθείτε καλύτερα για να αισθανθείτε ξανά πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων. Το τελευταίο διάστημα πολλά πράγματα είχαν ξεφύγει από την προσοχή σας και αυτό σας είχε γεμίσει άγχος.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια παιχνιδιάρικη εβδομάδα για σας. Και σήμερα η Σελήνη είναι στραμμένη πάνω σας, ενισχύοντας τα αισθηματικά σας και φέρνοντάς σας τύχη. Μην κάνετε άσκοπες αγορές και μην δίνετε όλη την προσοχή και την ενέργειά σας σε άτομα από το περιβάλλον σας που δεν το αξίζουν.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

The post Προβλέψεις Τετάρτη 12 Ιουλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα