Μάριον Μιχελιδάκη: «Όταν έφυγα από την ΕΡΤ άκουσα ”έφυγε από το μαντρί”, δεν είμαστε πρόβατα»

Η Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ μετά από 20 χρόνια. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Open αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση και πηγαίνοντας στην ιδιωτική.

«Ξεκίνησα από τον ΣΚΑΪ. Έκανα εξωτερικό δελτίο και είχα διευθυντή μου τον Σταμάτη Μαλέλη, ήμουν ρεπόρτερ. Έμεινα 2-3 χρόνια εκεί. Ξεκίνησα από την ενημέρωση, μετά πήγα την ΕΡΤ.

Ασχολήθηκα και με τα πολιτιστικά και με τον κινηματογράφο. Στην αρχή που ήμουν στον ΣΚΑΪ σπούδαζα παράλληλα στο αμερικανικό κολέγιο. Μετά σταμάτησα από τον ΣΚΑΪ και πήγα στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό», είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Σχετικά με την παραμονή της στην ΕΡΤ αλλά και την απόφαση να κλείσει αυτό το κεφαλαιο, δήλωσε στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν έχω αλλάξει πολλά κανάλια. Ήμουν στην ΕΡΤ πάνω από 20 χρόνια. Έμενα γιατί είχα δυνατότητες να εξελίσσομαι, δεν έμενα για το κομμάτι της μονιμότητας που λένε όταν φέρνουν στο μυαλό τους την ΕΡΤ. Είχα την ευκαιρία να εξελιχθώ και να κάνω νέα πράγματα.

Αυτό το διάστημα που έχω φύγει από την ΕΡΤ έχω δεχτεί πολλά σχόλια σαν κάποιοι άνθρωποι να μην συγχωρούν στους παρουσιαστές της ΕΡΤ ότι έφυγαν από εκεί. Έχω ακούσει και το περίφημο “έφυγαν από το μαντρί”. Δεν είμαστε πρόβατα, είμαστε παρουσιαστές, δημοσιογράφοι. Με τον ίδιο τρόπο που δούλευα στην ΕΡΤ, δουλεύω και τώρα και στήνω την εκπομπή μου κανονικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Αυτά είναι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της – Φωτογραφία

 Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ»

 Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα