3 μέρη για να γιορτάσεις στην Αθήνα, όποιο κι αν είναι το mood σου σήμερα

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο festive μήνας της χρονιάς. Ασυζητητί! Αυτή την στιγμή είμαστε στα μισά του μήνα και οι γιορτές μάς περιμένουν στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια έχουν φορέσει ήδη τα γιορτινά τους. Το ίδιο και οι δρόμοι. Το Σύνταγμα άναψε τα αμέτρητα λαμπάκια του. Έχουμε μπει για τα καλά σε celebrational mood. Η ατζέντα μας είναι γεμάτη parties και γιορτινά gatherings Άλλωστε η Αθήνα

ενδείκνυται για να κάνεις το δικο σου CÎROC YOUR CITY. Όσο και αν βγαίνεις – ή δεν βγαίνεις – υπό κανονικές συνθήκες, τον μήνα Δεκέμβριο οι έξοδοι πολλαπλασιάζονται. Εγώ η αλήθεια είναι ότι αγαπώ και τις στιγμές στο σπίτι, είτε με φίλους είτε όχι. Αλλά την περίοδο των γιορτών, ακολουθώ το παράδειγμα του CÎROC Squad και ανακαλύπτω τα πιο hot μέρη της πόλης.

Και η πόλη μας ξέρει πως να σε κάνει να περάσεις καλά. Όποιο και αν είναι το στυλ διασκέδασης που σε γεμίζει. Μπουζούκια, rock bars, meet ups σε σπίτια… Όλα μπορείς να τα κάνεις, αρκεί να έχεις την όρεξη. Τι έχω κανονισμένο εγώ αυτόν τον μήνα; Θα το μάθεις στην συνέχεια.

Αυτή η 1 φορά τον χρόνο…

Πρώτη στάση: Μπουζούκια! Τα μπουζούκια είναι η απόλυτα Ελληνική βραδινή έξοδος, σε κάθε πόλη. Και φυσικά και στην Αθήνα. Δεν συμφωνείς; Δεν είναι τυχαίο πως κάθε φορά που θέλουμε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, είναι τα πρώτα που σκεφτόμαστε σαν επιλογή. Η live μουσική σε βάζει στο πιο celebrational mood ενώ η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές.

To CÎROC Squad επέλεξε να διασκεδάσει στα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Romeo Club & στο Fantasia Live, απολαμβάνοντας μια πραγματικά Ελληνική glam βραδιά! Το ίδιο λοιπόν έκανα και εγώ, με αφορμή τα γενέθλια της κολλητής μου φίλης. Τόσο η fun διάθεσή μας όσο και ο χορός, τα γαρύφαλλα και το 1ο τραπέζι δίπλα στην πίστα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing, που θα θυμόμαστε για χρόνια εγώ και η παρέα μου.

Όσα χρόνια και αν περάσουν!

Τα μπαράκια που μπορεί να βρει κανείς στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Ευρωπαϊκά πολυβραβευμένα bars. To CÎROC Squad επέλεξε να δειπνήσει στο Rock & Roll στο Κολωνάκι και στη συνέχεια να απολαύσει την ultra-premium CÎROC Vodka χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον πιο playful τρόπο. Πρόκειται για ένα θρυλικό μαγαζί, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και γι’ αυτό πάντα θα αποτελεί την πιο κλασική και cool επιλογή για να περάσει κανείς ένα celebrational βράδυ με την παρέα του.

Το εβδομαδιαίο ραντεβού – η πιο fun συνήθεια

Σε όποια πόλη της Ελλάδας και εάν βρεθείς τα club είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής ζωής. Οι μουσικές επιλογές που καλύπτει; Πολλές! Από ηλεκτρονική μουσική έως σε RnB ρυθμούς, αρκεί να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει και να συνοδεύσεις τις χορευτικές σου στιγμές με ένα premium CÎROC and Tonic!

Και εκεί που ψάχνω πού θα πάμε το Σάββατο το βράδυ για χορό πετυχαίνω στα social media μία ακόμη έξοδο του CÎROC Squad. Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης. Ό,τι πρέπει για ένα πετυχημένο Saturday night!

Premium εμπειρία

Το πιο σημαντικό για μια επιτυχημένη βραδιά, είναι η παρέα. Καμία αμφισβήτηση ως προς αυτό. Αμέσως μετά όμως για εμένα έρχεται το ποιοτικό ποτό. Εγώ σε όλες τις celebrational εξόδους στην πόλη θα επιλέξω ένα premium CÎROC & Tonic ή ένα CÎROC Cosmo, δύο εξίσου απολαυστικά serves. Και αυτό γιατί έχουν ως βάση την ultra-premium CÎROC Vodka, η οποία προέρχεται από τη Νότια Γαλλία όπου και παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, για περισσότερο από έναν αιώνα. Αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια δίνοντάς της την απαλή και φρουτώδη γεύση που την κάνει μοναδικά εκλεπτυσμένη. Η CÎROC Vodka είναι μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, και αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για κάθε special γιορτή και event που συμβαίνει στην πόλη.

Γι’ αυτό λοιπόν φέτος τις γιορτές κάνουμε CELEBRATE WITH CÎROC! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

.ratio{position: relative; height: 80vh;}.ratio::before{display: block; padding-top: var(--bs-aspect-ratio); content: "";}.ratio > *{position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;}.ratio-16x9{--bs-aspect-ratio: 56.25%;}

Απολαύστε υπεύθυνα.
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα