Μαρίνα Ασλάνογλου: «Το καλοκαίρι κάηκε το εξοχικό μας και πλημμύρισε το σπίτι μας»

Την Μαρίνα Ασλάνογλου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι δημοσιογράφοι το βράδυ της Τετάρτης 20/9. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας σειράς του ANT1+, «Ψυχοκόρες», στην οποία μάλιστα και συμμετέχει.

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε στο φετινό καλοκαίρι και στο πόσο δύσκολο ήταν λόγω των πυρκαγιών αλλά και της κακοκαιρίας. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός πως

κάηκε το εξοχικό της οικογένειά της στην Μάνδρα και πλημμύρισε το σπίτι της στην Σκιάθο.

Όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στους δημοσιογράφους

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο πλημμύρισε το σπίτι μας, κάηκε και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εξοχικού μας στη Μάνδρα. Είχαμε δυο στα δυο. Και καήκαμε και πνιγήκαμε. Εμείς δόξα το Θεώ είμαστε καλά, δεν είχαμε μεγάλες απώλειες, και τουλάχιστον αυτά φτιάχνονται.

Εγώ δεν ήμουν εκεί σε καμία από τις δυο περιπτώσεις, στη μια ήταν ο άνδρας μου και στην άλλη η μητέρα του. Υπήρχαν άνθρωποι δίπλα τους που βοήθησαν και ξεπεράστηκε το πράγμα», ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21/9 στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα