Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της έμαθε ότι η γιαγιά της δε ζει –Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την μικρή τους πριγκίπισσα, ζουν πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, αφού άφησαν πίσω τη ζωή τους στην Ελβετία. Μάλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι μετακόμισε και σε καινούριο σπίτι και σιγά-σιγά βρίσκει ξανά τις ισορροπίες του.

Η κόρη τους, Κατερίνα, έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά και τους έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Η παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά διάφορα στιγμιότυπα μαζί της στα social media,

δείχνοντας πως η μικρή είναι η μεγαλύτερα προτεραιότητά της.

Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αποφάσισε να μιλήσει στην κόρη της για τη γιαγιά της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Να σας υπενθυμίσουμε ότι μητέρα της Μαρίας Ηλιάκη πέθανε το 2012.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σήμερα μάθαμε πως η μια μας γιαγιά “μένει” στον ουρανό με τον Θεούλη… Να περάσετε όμορφα όπου και να είστε… με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν».

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)


Διαβάστε ακόμα:

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίστηκε μετά από 4 μήνες -Η πρώτη της δήλωση

Πάσχα στην Νέα Υόρκη για την Κατερίνα Καινούργιου -Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου έχει προταθεί πολλές φορές να κάνω θέατρο, αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα