Ένα είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της Άνοιξης και η Σίσσυ Φειδά μας δείχνει πώς να το φορέσουμε

Κοιτώντας αγαπημένους λογαριασμούς στο instagram παρατηρούμε ότι φέτος υπάρχει ένα αξεσουάρ που γίνεται ανάρπαστο. Πρόκειται για το μεταξωτό μαντήλι που έρχεται για να δώσει στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

The Trend

Φέτος την άνοιξη, τα μαντήλια έρχονται στο προσκήνιο για μια ακόμη σεζόν και θα τα φορέσουμε περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο είναι αλήθεια πως τα μαντήλια είναι διαχρονικό αξεσουάρ που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα και πάντα θα θέλουμε να τα

έχουμε στη συλλογή μας. Οι τρόποι για να τα φορέσεις είναι άπειροι και παρακάτω θα δούμε μερικά tips για να αναβαθμίσεις την εικόνα σου με ένα μεταξωτό μαντήλι.

Φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα top ή ένα κορμάκι και δέσε γύρω από τον λαιμό σου ένα κομψό μαντήλι που θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα και στιλ στο look σου.

Για ένα κομψό office look συνδύασε το μαντήλι σου με λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι ή tailored pants και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά.

Τύλιξε το μαντήλι σου γύρω από το χερούλι της μονόχρωμης τσάντας σου για την κάνεις ακόμα πιο ανοιξιάτικη.

Εναλλακτικά, μπορείς να δέσεις το μαντήλι σου στην αλυσίδα της τσάντας για ένα ακόμα πιο ωραίο statement look.

Παίρνοντας ένα μαντήλι σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος, μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο δέσιμο στο κεφάλι που θα σε κάνει να μοιάζεις με γνήσια Ιταλίδα.

Μπορείς να κάνεις διάφορα δεσίματα ανάλογα με το στιλ που θέλεις να πετύχεις.

Η Σίσσυ Φειδά φοράει το μαντήλι της στα μαλλιά σαν κορδέλα αλλά και στον καρπό της δημιουργώντας ένα υπέροχο office look που ξεχωρίζει.

Η ίδια δημιουργεί μια ολοκαίνουρια κολεξιόν με μεταξωτά μαντήλια με το όνομα “Zeus Collection”. Πρόκειται για υπέροχα μαντήλια από 100% φυσικό μετάξι Σουφλίου, από τη νέα luxury συλλογή ‘Zeus Collection’, σε διαστάσεις 30χ30cm και 70χ70cm, με σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία.

Είτε δεμένο στο χέρι ως περικάρπιο, είτε ως pochette σε τσέπι σακακιού, ή απλά για να διακοσμήσει τα μαλλιά ή την τσάντα σου, τα μεταξωτά μαντήλια της Zeus Collection αποτελούν, luxury, απαλά κι εκλεπτυσμένα unisex αξεσουάρ, που αναδεικνύουν το στυλ σου.

Αν δεν έχεις βρεις ακόμα ένα δώρο για τις γυναίκες της ζωής σου, τότε αυτό είναι το κατάλληλο καθώς αρέσει σε όλες μας και έρχεται συσκευασμένο σε πολυτελές branded κουτί δώρου Sissy Feida Luxury Collection.

Shop Zeus Collection

Keravnos Silk Scarf
Αγορά εδώ! και εδώ!

Aetos Silk Scarf
Aγορά εδώ! και εδώ!

Keravnos Silk Scarf
Αγορά εδώ! και εδώ!

Skiptro Silk Scarf
Αγορά εδώ! και εδώ!

Meandros Silk Scarf
Aγορά εδώ! και εδώ!

Νike Silk Scarf
Αγορά εδώ! και εδώ!

Μπορείς να βρεις όλα τα μεταξωτά μαντήλια της συλλογής ‘Zeus Collection’ ΕΔΩ! αλλά και όλα τα προϊόντα της συλλογής ‘Zeus Collection’ ΕΔΩ!

© Streetstyleshooters/ Edward Berthelot/ Jeremy Moeller/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα