Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί μετά από 9 χρόνια γιατί δεν το έχουμε αισθανθεί»

Η Μαρία Αναστασοπούλου αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα και αναφέρθηκε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και στη προσωπική ζωή της. Η ίδια βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε μια σχέση.

Μιλώντας για τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Αν μερικά χρόνια πριν, ερχόταν κάποιος και μου έλεγε υποθετικά ότι θα άκουγα

κάτι τέτοιο από τον Γιώργο Παπαδάκη, θα τους απαντούσα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Την πρώτη μέρα που έπεσε το σήμερα του “Καλημέρα Ελλάδα”, μιας εκπομπής που έβλεπα για πολλά χρόνια, δεν το πίστευα ότι είμαι και εγώ μέλος της. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Παπαδάκη και νιώθω μεγάλο το βάρος της ευθύνης».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Μαρία Αναστασοπούλου δήλωσε: «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί τόσα χρόνια, αλλά το ότι δεν παντρευόμαστε δεν έχει να κάνει με κάποιο γινάτι. Αν αποφασίσουμε όμως να προχωρήσουμε πιο επίσημα τη σχέση μας, φαντάζομαι θα το κάνουμε. Όμως δεν έχει έρθει αυτή η στιγμή, ή δεν έχει έρθει η στιγμή να το αισθανθούμε, μπορεί να και να μην το αισθανθούμε ποτέ».

Το απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο «Happy Day.

Διαβάστε ακόμα:

 «Η Ελένη Φουρέιρα φοβήθηκε πως θα κινδυνεύσει το μωρό της κατά την εγκυμοσύνη»

 James Καφετζής: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στην πολιτική από την Εύα Καϊλή;

 Δημήτρης Φιντιρίκος: Το όλο νόημα μήνυμα για την Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα