Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα παιδιά τους – «Ο καλύτερος μπαμπάς»

Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον σύζυγό της, Κυριάκο για την σημερινή γιορτή του πατέρα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όλη την οικογένεια Μητσοτάκη να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στη λεζάντα της ανάρτησής

της.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Μαρέβα Μητσοτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και -μεταξύ άλλων- προχώρησε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την οικογένειά της.

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία στην οικογένεια. Να μη φτάσουν τα παιδιά να νιώθουν πως θα τα βρουν εύκολα. Θεωρώ ότι αυτή είναι κυρίως υπόθεση της μητέρας. Να διδάξει στα παιδιά καλή συμπεριφορά. Ήμουν πάντα, λοιπόν, πολύ αυστηρή κυρίως σε ό,τι αφορά τη μόρφωσή τους.

Αντιλαμβάνομαι πως ανήκουν στα προνομιούχα παιδιά, με ευκαιρίες που ίσως δεν έχουν άλλοι συνομήλικοί τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν και γι’ αυτό δουλεύουν σκληρά. Είναι δεδομένο πως θα τους ασκήσουν κριτική για το ποιοι είναι. Δεν θέλω, όμως, να θυματοποιηθούν. Κάτι που είναι παγίδα και πρόκληση. Γι’ αυτό και είμαι σίγουρη πως με τη δική τους σκληρή δουλειά θα πετύχουν τελικά όσα θέλουν. Σε αυτό επιμένω.

Αισθάνομαι ότι οι κόρες μου – και τα τρία μου παιδιά αλλά μιλάω πιο πολύ για τις κόρες μου – έχουν πολλά δικά μου στοιχεία. Έμαθαν να διεκδικούν, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να είναι ανεξάρτητες. Αυτό είναι το Α και το Ω. Τώρα που μεγάλωσαν, το βλέπω και στις δυο. Είναι κορίτσια με αυτοπεποίθηση. Έχουν το θάρρος της γνώμης τους», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Κόλλια: Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Ελένη Γερασιμίδου: «Αυτό συμβαίνει σιωπηλά εδώ και πολλά χρόνια, το ΣΕΗ το πήρε πολύ αργά χαμπάρι»

Κως: Ραγδαία εξέλιξη – Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια

Keywords
Τυχαία Θέματα