Μαντώ: «Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες»

Η Μαντώ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την την προσωπική της ζωή, την περίοδο που ζούσε στην Αμερική, καθώς και για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας»

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική θα έκανα την αντίστοιχη

καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε πάρα πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο, έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτης και έγραψα στη Τζέσικα Σίμπσον», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Βαριέμαι εύκολα και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω στο σπίτι τα παιδιά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάποιο σύντροφο. Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες, αλλά σαν ένα πολύ ωραίο διάστημα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά πράγματα από τους συντρόφους μου, εξελίχθηκα και έχω άριστες σχέσεις με όλους».

Για τη συμμετοχή της στη Μελωδία της Ευτυχίας», είπε: «Στη «Μελωδία της Ευτυχίας» κάνω το ρόλο της ηγουμένης και είναι η πρώτη φορά που κάνω πρόζα. Το ταλέντο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου και λες ότι τώρα θα κάτσω και θα απολαύσω τις δάφνες μου».

Διαβάστε επίσης:

6 red flags που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά

Αποστολία Ζώη: Μεταμορφώθηκε σε Σοφία Χατζηπαντελή και «τρέλανε» το διαδίκτυο -Βίντεο

Η Νίκη Κάρτσωνα εξομολογείται: «Γύρισα στο σπίτι και δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που είχε συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα