Εύα Καϊλή: Ο νονός της κόρης της αποκαλύτπει – «Υπάρχει ρήξη στο ζευγάρι, έχει δει δύο φορές την κόρη της»

H Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν για τουλάχιστον ακόμα έναν μήνα, καθώς την περασμένη Πέμπτη (19/1), η βελγική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημά της να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι». Η Εύα Καϊλή ισχυρίστηκε ότι θέλει να βγει από τη φυλακή προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της, που τη βλέπει μία φορά το μήνα. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείσθηκε από την

απολογία της και αποφάσισε να παραμείνει προφυλακισμένη για την υπόθεση «Qatar Gate».

Σήμερα το πρωί (27/1) μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο νονός της κόρης της, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή έχει δει μόλις δύο φορές την κόρητ ης στην φυλακή.

«Πιστεύω στην αθωότητά της. Αυτά τα πάρε – δώσε με το Κατάρ τα είχε ο Τζόρτζι, δε τα είχε η Εύα με το Κατάρ. Όλα τα κονέ ήταν του Τζόρτζι στο Κατάρ. Εγώ πιστεύω ότι αν το είχε πάρει χαμπάρι (η Εύα Καϊλή) θα γινόταν ένας χαμός, είμαι σίγουρος», ανέφερε αρχικά.

Για τις σχέσεις της με το Φραντσέσκο Τζόρτζι δήλωσε στη συνέχεια: «Είναι δυνατή και κρατάει ακόμα, θα δείξει πόσο θα κρατήσει όλο αυτό για την Εύα. Λογικό είναι να υπάρξει μια ρήξη τώρα ανάμεσα στο ζευγάρι. Το λέω αυτό γιατί από την αρχή δεν γνώριζε κάτι για τα χρήματα που βρέθηκαν».

«Έχει δει δύο φορές το παιδί της και είναι άδικο για το παιδί γιατί είναι τόσο καλό και χαριτωμένο που θέλει συνέχεια την μαμά του. Είναι άδικο να μην έχει την μαμά του», είπε κλείνοντας ο νονός της μικρής.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Η παραγωγή βρήκε παίκτη κάτω απ’ τα…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα μάς βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, έφτασα σε ένα σημείο που είπα ότι δεν αντέχω άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα