Μαντώ Γαστεράτου -Νίκος Ισηγόνης: Βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους -Οι πρώτες φωτογραφίες

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν σήμερα (23/7)  η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης.

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Κύβελη και το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλo.

Η Μαντώ Γαστεράτου, η νόνα της μικρής, Ζωή Κρονάκη, ο Τάσος Παναγιώταρης και η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media φωτογραφίες από την βάφτιση. Όπως θα δείτε και εσείς, οι δυο γονείς και οι καλεσμένοι τους έλαμπαν από ευτυχία

αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση

Σε παλιότερη συνέντευξή της. η Μαντώ Γαστεράτου είχε εξομολογηθεί για την κόρη της: «Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς. Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς».

Nα σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ισηγόνη από το 2018, ενώ έχουν μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Γιώργο, που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε επίσης:

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – Δύο αγνοούμενοι

«Ακρωτηριάστηκα 14 ετών για να σώσω τη ζωή μου»

Μαντώ Γαστεράτου: Σήμερα η βάφτιση της κόρης της -Οι προετοιμασίες και το όνομα που θα πάρει η μικρή

Keywords
Τυχαία Θέματα