Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/2

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 3/2

Το top είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο βολικά, άνετα και εύκολα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις εποχές, τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με όλα σχεδόν τα κομμάτια σας. Με τζιν,

φούστες, κοστούμια, παντελόνες κτλ., ανάλογα κάθε φορά το στυλ που θέλετε να πετύχετε. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα πλεκτό τοπ με κρυσταλλάκια και μια λευκή κλος φούστα με κουμπιά και ενσωματωμένη ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δίχρωμα ψηλοτάκουνα peep toe Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη γυρισμένη φράντζα που παραπέμπει στα 40’s.

Τρίτη 4/2

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα χοντροκομένα sneakers που μπορείτε να τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ και να τα συνδυάζετε όχι μόνο με τις φόρμες και τα τζιν σας, αλλά και με ρούχα που μέχρι λίγο καιρό πριν ήταν απαγορευτικά, όπως φορέματα, φούστες, κοστούμια κ.α. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, ένα κοστούμι στο χρώμα της μέντας, με μονόκουμπο σακάκι και φαρδύ παντελόνι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο αθλητικό τοπ από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι αθλητικά χοντροκομένα παπούτσια Fila, στο ίδιο χρώμα με το κοστούμι. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 5/2

Στα αγγλικά είναι Βoho style, στα γαλλικά Bobo, ή όπως το λένε όλοι οι συντάκτες μόδας «ρετρο-χίπι». Με όλους λοιπόν αυτούς τους όρους αναφερόμαστε στην υπέροχη αυτή τάση που αποστολή του είναι να… απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις. Αποτέλεσμα; Μια σειρά από σούπερ θηλυκές και άκρως κομψές εμφανίσεις που συνδυάζουν το hippie, το ethnic, το vintage, το girly και το ροκ ύφος. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας pinkflow που αποτελείται από μια πλεκτή, ελαστική μπλούζα και μια εμπριμέ φούστα με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη από προσωπική συλλογή, κοσμήματα -layering μενταγιόν, Kessaris και ένα ζευγάρι cow bow boots από την καλοκαιρινή συλλογή της Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και τη χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 6/2

Το κόκκινο, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο δυναμικό χρώμα, αφού προκαλεί αναταραχή και ελκύει την προσοχή. Γι’ αυτό και εσείς αν θέλετε να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα, ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κόκκινο φόρεμα. Αν δεν έχετε ακόμα ένα στην γκαρνταρόμπα σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε, αφού έχουμε εκπτώσεις. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και εποχές. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κατακόκκινο ελαστικό, άκρως θηλυκό φόρεμα από την εταιρεία Zini. Και θέλησε να σας το κάνει δώρο. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή -το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude peep toe γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα ψηλό pony tail και τα διακόσμησε με μια κόκκινη κορδέλα, ένα αξεσουάρ πολύ hot, που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 7/2

Τα χοντροκομένα sneakers μπορείτε εδώ και λίγο καιρό να τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ και να τα συνδυάζετε όχι μόνο με τις φόρμες και τα τζιν σας, αλλά και με ρούχα που μέχρι λίγο καιρό πριν ήταν απαγορευτικά, όπως φορέματα, φούστες, κοστούμια κ.α. Σε αυτά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ελαστικό φόρεμα από την εταιρεία adidas, ελαστικό με τις κλασικές τρεις γραμμές στο πλάι του, στην απόχρωση του ροδάκινου -peach. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια χοντρή διπλή αλυσίδα με μπριγιάν στο κούμπωμα, Kessaris και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά vinyl, Fila. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και τη χωρίστρα στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα