Μαίρη Συνατσάκη: ”Σε ό,τι έχει να κάνει με το Ξαναδέστε Τους ήμουν υπερ… Όταν όμως ξεκινήσαμε…”

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε φέτος να απέχει από την τηλεόραση και να ξεκινήσει ένα ”ταξίδι” στο θεατρικό σανίδι. Μιλώντας στο People για τις δύο τελευταίες της συνεργασίες που έληξαν άδοξα αποκαλύπτει σε ποιό show ”κούμπωσε” 100%.

«Νομίζω πως ο Φεβρουάριος

είναι επικίνδυνος μήνας για τις εκπομπές, καθώς τότε παίρνονται αποφάσεις από τα κανάλια για το αν θα συνεχίσουν ή όχι. Και στις δύο περιπτώσεις καταλάβαινα τι πήγαινε στραβά. Το This is Spata Live πήγαινε καλύτερα από τον ανταγωνισμό, αλλά διακόπηκε. Πέρσι, ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ΑΝΤ1 συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του είπε “Δεν έπρεπε να κόψουμε την εκπομπή. Έπρεπε να την αφήσουμε να χτιστεί”. Ο Δημήτρης του απάντησε “Τώρα μου το λες;”. Η αλήθεια είναι πως έκαναν μια κίνηση βεβιασμένη και η συγκεκριμένη κουβέντα που έγινε ήταν μια δικαίωση για μας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Ξαναδέστε Τους, ήμουν υπέρ της συγκεκριμένης ιδέας, περνούσα πάρα πολύ καλά και το πίστεψα. Όταν, όμως, ξεκινήσαμε και είχαμε περιορισμό όσον αφορά τις εκπομπές που θα μπορούσαμε να σχολιάζουμε, π.χ. υπήρχε απαγορευτικό για τις εκπομπές του ΑΝΤ1 αλλά και για το Survivor που μόλις είχε ξεκινήσει, επικράτησε ένας πανικός. Ήταν μια δύσκολη ζώνη και έτσι έπρεπε να την αντιμετωπίσουν και όχι να περιμένουν ότι θα κάνουμε 20% και 30%, νούμερα που ανήκουν στο παρελθόν. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα, φέτος συνειδητοποίησα τελικά πως δεν ταίριαζα απόλυτα με αυτές τις δουλειές. Το σχόλιο είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω καλά και να δημιουργήσω ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής, το μόνο πράγμα που έχω κάνει στην τηλεόραση και “κούμπωσε” στο χαρακτήρα μου 100% ήταν το Dancing With the Stars. Εκεί ήμουν αφοσιωμένη και λάτρευα κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο», δηλώνει η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα