Θέλετε couture, μοντέρνα οικονομικά ρούχα και prêt-à-porter σε plus size μεγέθη; Βρήκαμε το ελληνικό brand που τα έχει όλα!

Αν σας λέγαμε πως υπάρχει ένα ελληνικό brand και μάλιστα ελληνικό συνδυάζει που συνδυάζει αρμονικά τα couture με τα μοντέρνα οικονομικά ρούχα και τα prêt-à-porter σε plus size μεγέθη, οι περισσότερες από εσάς σίγουρα δεν θα μας πιστεύατε.

Κι όμως δεν σας κάνουμε πλάκα, αλλά σας μιλάμε σοβαρά. Αναφερόμαστε στο Rich Girl Boudoir, την ελληνική εταιρεία με 7ετή παρουσία στο χώρο του e-shop

που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Πίσω από αυτό κρύβεται η κυρία Άννα Ακτζαλή, η οποία με σεβασμό στη σύγχρονη γυναίκα έχει δημιουργήσει τρεις συλλογές. Η πρώτη περιλαμβάνει couture φορέματα για δεξιώσεις, βαπτίσεις και οίκο νυφικών, η δεύτερη νεανικά και μοντέρνα ρούχα σε σούπερ οικονομικές τιμές και η τρίτη prêt-à-porter σε plus size μεγέθη.

Αν δεν ξέρετε ακόμα το Rich Girl Boudoir, ήρθε η ώρα να το μάθετε και να μπείτε στην παρέα του με τους 320 χιλιάδες followers του στο fb – κάντε κλικ ΕΔΩ να μεταφερθείτε στη σελίδα του- που πάντα εμπιστεύονται τις επιλογές της κας Άννας Ακτζαλή.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Show Room: Πρωτομαγιάς 25 Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 615 487

Ηλεκτρονικό site: www.richgirlboudoir.gr

Keywords
Αναζητήσεις
www.richgirlboudoir.gr
Τυχαία Θέματα