Λιλή Πυράκη: Η αποκάλυψη για την απιστία -«Τάρανδο με έχουν κάνει, ναι»

Το πρωί της Τρίτης (21/02) η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα τους στο «Breakfast@Star» σχολίασαν τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Instagram για την προσωπική της ζωή.

Σε Q&A που έκανε  στο προφίλ της, η πρώην παίκτρια του «GNTM» αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως την έχουν απατήσει στο παρελθόν.

«Εννοείται πως με έχουν κερατώσει. Τάρανδο με έχουν κάνει. Το έμαθα αργότερα, όταν πρέπει δεν τα μαθαίνεις. Τα έμαθα πιο μετά. Με έχουν απατήσει και έχω απατήσει σε πολύ πιο μικρή ηλικία»,

ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα όσα είπε η Γαρηφαλλιά Καληφώνη, η Λίλη Πυράκη αποκάλυψε on air πως και έχει πέσει θύμα απιστίας στο παρελθόν, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

«Δεν έχω απατήσει, δεν πιστεύω στην απιστία. Αν θες να είσαι με κάποιον άλλο, χωρίζεις και είσαι. Τάρανδο με έχουν κάνει, ναι. Ένας συγκεκριμένος με είχε κάνει κι εμένα σαν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη», είπε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τόνισε ότι «ήταν η σχέση μου πριν τον άντρα μου. Κάπου θα ‘ναι εκεί στη Ρόδο και θα φτερνίζεται».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε: «Παλαιότερα το έχω κάνει κι εγώ. Δεν ξέρω αν μ’ έχουν απατήσει, πάντως εγώ το έχω κάνει κάποια στιγμή».

Στο τέλος, η Λίλη Πυράκη είπε χαριτολογώντας: «Όλα εδώ πληρώνονται. Είχα πει κάποια στιγμή ότι θα τα πω δημόσια. Αφήστε με να ηρεμήσω».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε 7 μέρες χάνει και το τελευταίο του σπίτι -Δείτε για πόσες χιλιάδες ευρώ

Δήμητρα Παπαδήμα: «Τον σιχαίνομαι, είναι γεροξούρας και κόβει δουλειές από το παιδί μου»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα