Έλενα Χριστοπούλου: Αντιδρά στα σχόλια της Βιτάλη για Βανδή – Μπισμπίκη -«Είπε για τον ποπό της Δέσποινας -Από που κι ως που;»

Από πολύ νωρίς την Κυριακή 19/2, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο το ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Συγκεκριμένα, μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε όταν εκείνη ερμήνευε την επιτυχία της με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή», η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα γόνατα του ηθοποιού και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της

λογαριασμό στο Facebook και η Ελένη Βιτάλη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει».

Τα όσα έγραψε η Ελένη Βιτάλη για το ζευγάρι σχολιάστηκαν σήμερα (21/2) στο «Πρωινό μας», με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να μην κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για όσα είπε η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο.

Από που και ως που; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι από εδώ και πέρα στο google όταν θα πατάς Ελένη Βιτάλη, θα έχει και αυτό το πράγμα να την χαρακτηρίζει. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και τη στάση μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Για εμένα είναι απρέπεια να χαρακτηρίζεις ηλίθιους κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και οι άνθρωποι που τους ακούνε. Δηλαδή είμαστε όλοι ηλίθιοι; Σύμφωνα με την Ελένη Βιτάλη είμαι και εγώ μια ηλίθια, αλλά δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω. Όταν μιλάμε δημόσια θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας».

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συνέβη κάτι που μας πλήγωσε όλη την τηλεοπτική οικογένεια, “έφυγε” πριν από λίγες ημέρες κι ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Βελούδινο» διαζύγιο μετά από 2,5 περίπου χρόνια γάμου

Super Κική: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα στη φυλακή» -Η εξομολόγηση για την αποβολή

Keywords
Τυχαία Θέματα