Λέσβος: Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης, που κακοποιούσε σεξουαλικά 53χρονος αστυνομικός

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η δικογραφία της υπόθεσης του αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού. Οι γονείς των κοριτσιών της ομάδας τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε να μεταφέρει τα κορίτσια στα σπίτια τους μετά το τέλος των προπονήσεων.

Ο 53χρονος ζητούσε από το κορίτσι γυμνές φωτογραφίες, ενώ κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη έξω από το αυτοκίνητό του. Ο

αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο 53χρονος αρχιφύλακας πατέρας 2 ανήλικων παιδιών που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης στη Λέσβο. Τα όσα έρχονται στο φως προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό… Ο 53χρονος εκτός από αστυνομικός ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

Κατηγορείται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 συστηματικά ικανοποιούσε τα βρώμικα θέλω του πάνω στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 14 έτη. Τους τελευταίους δύο μήνες της είχε ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ συνεχώς προσπαθούσε να την πείσει να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να συνομιλεί με την 14χρονη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που ανακάλυψε την ύποπτη συνομιλία τους και τότε άμεσα έκανε την καταγγελία.

«Στο κινητό της κόρης μου στην εφαρμογή Messenger είδα ότι ένας άγνωστος χρήστης της έστελνε επίμονα μηνύματα και της ζητούσε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες της. Η κόρη μου μου ανέφερε ότι πίσω από το προφίλ αυτό βρισκόταν ο προπονητής της, ο οποίος την είχε αγγίξει πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της», δήλωσε στην κατάθεσή της η μητέρα της 14χρονης.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να εκφράζει την οργή του. «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ. για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου».

Η μητέρα της 14χρονης αποκλειστικά στο MEGA

«Είχα πιάσει ένα μήνυμα με άσχετο όνομα και όχι με το συγκεκριμένο, ήταν εκείνος αλλά από ψεύτικο προφίλ και το πήγα στην ασφάλεια. Πήγα το παιδί και πήγα στην ασφάλεια. Το εκβίαζε να μην μιλήσει. Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν, και ότι θα την χτυπήσει εάν μιλήσει και τέτοια πράγματα.Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη».

Πηγή: Mega

Διαβάστε ακόμα:

 Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος»

 Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού σε βραδινή έξοδό του

 Μένη Λυκούδη – Αλέξης Τόγιας: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα