Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τις τελευταίες ημέρες βασανίζομαι πολύ, έπαθα μία μόλυνση»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της. Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, το μοντέλο έπαθε μία μόλυνση με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να γεμίσει από μεγάλα σπυράκια. Η ίδια αποκάλυψε πως δοκίμασε μερικά προϊόντα πριν τα προτείνει και κάποιο από αυτά της προκάλεσε τη μόλυνση.

«Εγώ τις τελευταίες 3-4 ημέρες βασανίζομαι πάρα πολύ. Έπαθα μία μόλυνση στο πρόσωπο από διάφορα πράγματα που δοκιμάζω πριν σας τα προτείνω. Και πάθαμε ζημιά…», εξομολογήθηκε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους διαδικτυακούς

φίλους της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220730180605_1dimitra.mp4

Το μοντέλο ταλαιπωρείται απ΄όλο αυτό που έχει συμβεί, καθώς ενώ βρίσκεται σε διακοπές και θα έπρεπε να ξεκουράζεται, λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί στο πρόσωπό της, δεν μπορεί ούτε στη θάλασσα να βουτήξει.

«Έβγαλα καντήλες στο πρόσωπο γεμάτες πύον και φουλ πόνο. Πλένομαι με μπεταντίν όλη την ημέρα, βάζω αντιβιοτικά επάνω. Κι ενώ είμαι διακοπές, τρεις ημέρες δεν έχω μπει καν στο νερό και δεν με έχει δει ο ήλιος», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220730180609_2dimitra.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220730180611_3dimitra.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Οι λιγούρες στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

 Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Δεν έλεγαν τίποτα μπροστά μου, όλα πίσω από την πλάτη μου»

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Εμφάνιση στην Επίδαυρο με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα