Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έκοψε από το Happy Day»

Η κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη συζητήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Open Weekend», με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια τον «έκοψε» από το «Happy Day» την πρώτη χρονιά που αυτό βγήκε στον αέρα.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ… Το Happy Day. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».

Τότε, η Ελένη Τσολάκη πήρε τον λόγο

και περιέγραψε τι είχε συμβεί τότε: «Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη».

Ακούγοντας όσα είπε η παρουσιάστρια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Όλη η αλήθεια είναι πολύ μεγάλη για να την εξηγήσουμε. Ακόμα και εγώ, λοιπόν, τα είχα ξεχάσει όλα όσα έγιναν τότε μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Τώρα επανήλθαν αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 Μαύρο Ρόδο: Γιώργος Θεοφάνους και Βασίλης Σαλέας μας χαρίζουν μία ειδική ορχηστρική εκδοχή των τίτλων αρχής

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα