Ματίνα Νικολάου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Βασίλη Πορφυράκη -«Τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω»

Στο κανάλι της Νάνσυ Παραδεισανού στο YouTube φιλοξενήθηκε η Ματίνα Νικολάου με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US αλλά και στο «Καλό Μεσημεράκι».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της περσόνα, την αγαπημένη της «Βάνια», αλλά και στη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη.

«Η Βάνια είναι η μισή μου ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι μέρος μου

και την χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι ένας χαρακτήρας που φτιάχτηκε μαζί με τον Νίκο και πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά όταν ανακαλύψαμε πρόβα με την πρόβα και μετά στις παραστάσεις ότι αυτό είναι ωραίο. Μας πέτυχε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό που συνέβη τότε», είπε αρχικς.

Στη συνέχεια αποκάλυψε εμφανώς συγκινημένη για τον σύντροφό της πως «ο Βασίλης έχει τρία μικρότερα αδέλφια τα οποία και τα μεγάλωσε εκείνος γιατί έφυγε η μαμά του σε πολύ νεαρή ηλικία. 38 ετών έφυγε η μητέρα του οπότε εκείνος, με το που τελείωσε τον στρατό, είχε να αντιμετωπίσειτο μεγάλωμα τριών παιδιών που ήταν ενός, τεσσάρων και εννέα. Μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά του τα αδέρφια του, δούλεψε για τα αδέρφια του, τα κατάφερε και όσο να ‘ναι – επειδή αυτό το γνώριζα και μου το είπε όταν μου είπε τις δυσκολίες εκείνης της περιόδου – τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του revenge porn

Asia Express: Οι πρώην παίκτες που επέστρεψαν ως… ζευγάρι!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα