Κωνσταντίνος Βασάλος: Έγινε νονός! Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τη βαφτιστήρα του

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρέθηκε για το «Survivor All Star», o Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επιστρέψει για τα καλά στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

Μάλιστα, από τότε που γύρισε στα πάτρια εδάφη ο ίδιος φροντίζει να έχει τακτική επαφή με τους followers του στα social media και συνεχώς μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός!

Σήμερα (23/7), ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι έγινε νονός. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στο προφίλ του κάποιες φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά του την βαφτιστήρα του και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «O θείος Κωνσταντίνος έγινε και νονός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Δέσποινα.

Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φιλοξενήθηκε στο κανάλι του καλού του φίλου, Fipster, στο YouTube και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός! Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη!», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης:

All day fresh: Tips για να μην “λιώνει” το μακιγιάζ σας από τη ζέστη!

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω κάνει πολλά λάθη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη»

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα