«Κι όμως τα μπουζούκια με έσωσαν»

Στο Πρώτο Θέμα μίλησε ο κριτής του So you think you can dance, Ιβάν Σιβτάιλο και αναφέρθηκε στην ταμπέλα του ”ωραίου” αλλά και στην πορεία του ως χορευτής!

«Η ηλικία μου βοηθά για να μπουν τέτοιες ταμπέλες. Μου κάνουν και πολλά κοντινά στις εκπομπές. Κάτι θέλουν να πουν στον θεατή. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Εγώ ακολουθώ το μοντέλο του “έξυπνου χορευτή”, με ενδιαφέρει να ξέρει ο χορευτής γιατί χορεύει και να ξέρει να χορεύει. Δεν θέλω απλώς να βλέπω κάποιον να κάνει κινήσεις. Ο έξυπνος χορευτής είναι σκληρός και αυστηρός. Έχει μία εσωτερικότητα.

Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος. Αλλά δεν θα το έκανα ποτέ για εμπορικούς λόγους. Το έκανα για μένα και μόνο. Καλύπτω τις ανασφάλειές μου με άλλους τρόπους. Γιατί μπορώ. Δεν περίμενα τίποτα από αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί. Όταν ξεκίνησα 16 ετών ο μπαλέτο, πολύ μεγάλος σε ηλικία, δεν περίμενα ότι θα με πάρει ο Φωκάς Ευαγγελινός στο μπαλέτο του και θα αλλάξει η ζωή μου», εξομολογήθηκε.

Έχει δουλέψει στη Λυρική επί δύο χρόνια και μετά σε μπαλέτα αλλά και σε μπουζούκια: «Τα μπουζούκια με έσωσαν. Ξεκίνησα με Φωκά Ευαγγελινό στο δωδεκαμελές μπαλέτο της Δέσποινας Βανδή και συνέχισα ως χορογράφος του Γιώργου Μαζωνάκη. Τότε πήγαινα κάθε πρωί στη σχολή, αλλά είχα ανάγκη χρήματα και η μόνη δουλειά που μπορούσα να κάνω παράλληλα ήταν τα μπουζούκια. Μία από τις μεγαλύτερες σχολές. Έμαθα από έμπειρους χορευτές τόσα πράγματα και εξελίχθηκα. Πού να χορέψεις στην Ελλάδα επαγγελματικά πέρα από τη Λυρική;», αποκάλυψε.

The post «Κι όμως τα μπουζούκια με έσωσαν» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα