ΦΩΤΟ-ΣΟΚ: 7χρονος ξεψύχησε μετά τα βασανιστήρια των γονιών του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΦΩΤΟ-ΣΟΚ: 7χρονος ξεψύχησε μετά τα βασανιστήρια των γονιών του!Τετάρτη, Μάιος 10, 2017 - 14:49

Τα ανείπωτα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τον 7χρονο γιο τους ο πατέρας του και η θετή μητέρα του, πρoτού πετάξουν το άψυχο κορμί του στα γουρούνια για να το φάνε, αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που έρχονται στο φως για πρώτη φορά.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόκειται για αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη των γονιών του Αντριαν Τζόουνς και οδήγησαν στην καταδίκη τους.

Δικαστήριο

του Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ καταδίκασε προχθές τον Μάικλ Τζόουνς σε ισόβια κάθειρξη, ποινή που επιβλήθηκε και στη θετή μητέρα του αγοριού Χέδερ Τζόουνς τον περασμένο Νοέμβριο. Οι δικαστές παρακολούθησαν με φρίκη το βίντεο στο οποίο το διαβολικό ζευγάρι από το Πάιπερ του Κάνσας κατέγραφε τη βάναυση κακοποίηση του παιδιού, βλέποντας τη μεταμόρφωση του 7χρονου από χαμογελαστό παιδί σε σκελετωμένο κορμί.

Προτού βιώσει την απόλυτη κακοποίηση στα χέρια του Μάικλ και της Χέδερ Τζόουνς ο μικρός Αντριαν εμφανίζεται χαμογελαστός.

Τους επόμενους εννέα μήνες οι γονείς του τον χτυπούσαν μέχρι το κορμί του να ματώσει, τον άφηναν νηστικό για μέρες και τον φυλάκιζαν σε αυτοσχέδιο κελί στην ντουσιέρα. Αλλες φορές τέντωναν επί ώρες το κορμί του για να του προκαλούν πόνο ή τον ανάγκαζαν να μένει ακίνητος για ώρες σε πισίνα με βρόμικο, παγωμένο νερό. Από την κακοποίηση τα γόνατά του είχαν παραμορφωθεί φριχτά.

Εγκλημα

Οταν ο 7χρονος ξεψύχησε από τα βασανιστήρια, οι γονείς του πέταξαν το πτώμα του στα γουρούνια, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα στοιχεία του εγκλήματος. Αστυνομικοί εντόπισαν μέλη του σώματός του στο χοιροστάσιο τον Νοέμβριο του 2015.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα