Κάτια Ζυγούλη: Η απόφαση για το νυφικό της ήταν δύσκολη

Χαμός γίνεται τον τελευταίο καιρό στο σπιτικό των Ρουβά-Ζυγούλη καθώς πολλοί Έλληνες σχεδιαστές διεκδικούν το νυφικό της Κάτιας θέλοντας να αναλάβουν να το ράψουν αυτοί.

Αρχικά ένα γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο πρότεινε στην Κάτια Ζυγούλη να της ράψει το νυφικό. Μια αντίπαλη σχεδιάστρια πρότεινε τότε στο μοντέλο δύο φορέματα, ένα νυφικό και ένα για τη δεξίωση.

Το δίδυμο των σχεδιαστών ξαναπήρε την Κάτια προτείνοντας να ετοιμάσει τα ρούχα και για τα παιδιά του ζευγαριού, που θα είναι παρανυφάκια στο γάμο τους.

Τότε εμφανίστηκε τρίτος σχεδιαστής, ο οποίος πρότεινε

να ράψει το νυφικό και ένα φόρεμα δεξίωσης για την Κάτια Ζυγούλη, γαμπριάτικο κοστούμι για τον Σάκη Ρουβά και ρούχα για τα παιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, η Κάτια αποφάσισε να μην στεναχωρήσει κανέναν και έτσι μάλλον θα παραγγείλει το νυφικό της από μεγάλο οίκο μόδας του εξωτερικού, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Μάλιστα για να μην χαλάσει την καρδιά κανενός έχει ήδη δώσει την υπόσχεση πως σε κάποια πάρτι που θα ακολουθήσουν, αλλά και σε εμφανίσεις της ως Κα. Ρουβά θα φορέσει δημουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.

The post Κάτια Ζυγούλη: Η απόφαση για το νυφικό της ήταν δύσκολη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα