5 +1 κόκκινα κραγιόν για την Κυριακή του Πάσχα

Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία! Σήμερα είναι η πιο γιορτινή μέρα και σίγουρα θα βγεις να γιορτάσεις και… να φας αρνάκι ή έστω μπιφτέκια μετά από τόσες μέρες νηστείας. Σήμερα λοιπόν, όλα συνωμοτούν υπέρ σου, ακόμα και ο καιρός συνεπώς επιβάλλεται να φορέσεις ένα γιορτινό κόκκινο κραγιόν για να μπεις σε ακόμα πιο γιορτινό mood! Δες παρακάτω 5+1 κόκκινα κραγιόν που λατρεύουμε για να εμπνευστείς και… Χρόνια Πολλά!

Giorgio Armani
Rouge d’Armani lipstick

Νο 400
Είναι το κόκκινο που ζήτησε ο ίδιος ο Giorgio Armani από τους επιστήμονές του να δημιουργήσουν πηγαίνοντάς τους ένα άψογο κόκκινο τριαντάφυλλο. Είναι για εκείνον το απόλυτο κόκκινο. Και για εμάς.

Dior
Rouge Dior Νο 999
Είναι το πρώτο κόκκινο κραγιόν που φορέθηκε στην πασαρέλα του Christian Dior το 1947. Τότε λεγόταν απλά 9, σήμερα είναι το άψογο, σέξι 999.

MAC
Ruby Woo
Είναι το απόλυτο κόκκινο σύμφωνα με τους ειδικούς, τους makeup artists, τις celebrities και όλες εμάς που απλά το λατρεύουμε και το αγοράζουμε ξανά και ξανά.

Maybelline New York
Color Sensational Red Revival
Είναι ένα μεταξένιο κόκκινο που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως και από την ημέρα που κυκλοφόρησε γίνεται sold out εν ριπή οφθαλμού.

Estée Lauder
Pure Color Envy Lip Potion Lady Red
Είναι το πιο νέο κόκκινο στην άλικη παλέτα μας και το λατρέψαμε με την πρώτη εφαρμογή. Πρόκειται να γίνει κλασικό σύντομα!

YSL
Le Rouge No 01
Είναι φωτεινό, πολυτελές, βελούδινο και μας ανεβάζει την διάθεση κατακόρυφα αμέσως μόλις το φορέσουμε στα χείλη μας.

Διάβασε ακόμα:

Pony of the day: Η ρομαντική αλογοουρά της Taylor Swift

No, no, no, no, NO! Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό το λάθος στο μπάνιο…

Pony of the day: Η wavy αλογοουρά της Blake Lively

The post 5 +1 κόκκινα κραγιόν για την Κυριακή του Πάσχα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα