Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις διακοπές τους – «Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου»

Η Κατερίνα Καραβάτου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα η παρουσιάστρια ξεκουράζεται στο νησί, απολαμβάνοντας τις πολύτιμες στιγμές μαζί τους.

Σε καθημερινή βάση η Κατερίνα Καραβάτου μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο νησί, δίνοντάς μας μια γεύση από το πρόγραμμά τους. Όλοι μαζί χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς άγχη και υποχρεώσεις κατά νου.

Το

πρωί της Δευτέρας 1/8, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες των παιδιών της μαζί με τη θεία Ελένη. Η παρουσιάστρια τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος στο μπαλκόνι μετά τις βουτιές στη θάλασσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. “Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας”, της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα – από τότε που ήμουν εγώ παιδί – έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τους κάνει να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Τα σχόλια της δίδυμης αδερφής της, Αλίκης, στην ανάρτηση για την εγκυμοσύνη

 Άννα Μαρία Βέλλη: Κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη στις διακοπές της

 Ιωάννα Τούνη: «Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι το υπόλοιπο καλοκαίρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα