Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της με τον Κωνσταντινίδη και το πείραγμα στον Μικρούτσικο

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της και αναφέρθηκε στο άγχος που είχε το προηγούμενο βράδυ αλλά και στις αλλαγές που έγιναν φέτος στην ομάδα της «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, λέγοντας πως έχουν εξαιρετική σχέση.

«Φέτος είχα αγχωθεί περισσότερο από άλλες χρονιές. Πριν κοιμηθώ μπαίνω και διαβάζω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα, δεν κατάφερα να κοιμηθώ πριν από την πρεμιέρα. Σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι

συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά στη χώρα.

Υπήρχε άγχος αλλά αυτό είναι μέσα στην επικαιρότητα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε.

Μέσα στο καλοκαίρι σκεφτόμουν ότι αν ήμουν τώρα στον αέρα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του Ανδρέα, να δείξουμε την οργή και τη θλίψη μας ή τη χαρά μας», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν η συζήτηση πήγε στις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή, η παρουσιάστρια μίλησε για την προσθήκη του Χάρη Λεμπιδάκη αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που έμεινε στην ομάδα της. Ειδικότερα, είπε:

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω ιδιαιτέρως και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν ξυπνάς και είσαι μια ανάσα πριν από τα 40…»

 Στέφανος Κασσελάκης: Η on camera αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια

 Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πρώτη βραδινή έξοδο χωρίς τον γιο της μετά τη γέννα – «Έχω άγχος»

Keywords
Τυχαία Θέματα