Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη σύντροφό μου είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή του. Ο ηθοποιός και μοντέλο βρίσκεται εδώ και χρόνια σε σχέση με τη Δώρα Πατσιώτη, με τους δυο τους να μην κρύβουν τον έρωτά τους αλλά να κρατούν συγχρόνως χαμηλούς τόνους.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε πως στο πρόσωπο της Δώρας Πατσιώτη έχει βρει τον άνθρωπό του και αποκάλυψε πως είχαν υπάρξει και νεότεροι ζευγάρι, χώρισαν και η ζωή τους έφερε ξανά κοντά μετά από χρόνια.

Ο Κώστας Φραγκολιάς
για τη σύντροφό του

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε.

Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σύντροφό του.

Μιλώντας για την καθημερινότητά τους και την επικοινωνία, ο ίδιος δήλωσε: «Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους».

Και πρόσθεσε: «Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής».

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη! Η ανακοίνωση στη συναυλία της Christina Aguilera

 Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύτηκαν! Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο

 Παντρεύτηκε η Τζένη Μελιτά! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Keywords
Τυχαία Θέματα