Καρολίνα Καλύβα: «Δεν με αφορά η σχέση Μάριου – Ελευθερίας, μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει»

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έπεσαν στο τραπέζι. Η πρώην παίκτρια των μαχητών δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν ξέρεις τι θα γίνει, δεν ξέρεις τι θα προκύψει

την επόμενη ημέρα», είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

«Δεν με αφορά τι κάνει η Ελευθερία Ελευθερίου. Εξετάζοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση γιατί ο Μάριος έχει δείξει τι χαρακτήρας είναι και πόσο καλό παιδί είναι και πόσο ευθύς, δεν θα το έκρυβε αυτό, αν υφίσταται. Πιστεύω ότι δεν υφίσταται αυτή η σχέση. Δεν είμαι κρύα απλά δεν με αφορά. Νομίζω ότι η Ευρυδίκη είπε ότι ο Μάριος Πρίαμος μας είπε ότι είναι ελεύθερος. Δεν με αφορά Φαίη μου, γιατί τόση έκταση…», εξήγησε η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καρολίνα Καλύβα αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο, δηλώνοντας πως μόνο εκείνη ξέρει πως νιώθει εκείνος: «Εγώ ξέρω πως νιώθει ο Μάριος Πρίαμος και αυτό χρειάζεται. Να το ξέρω μόνο εγώ. Δεν χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν. Δεν έχω στενοχωρηθεί με τη στάση του Μάριου, έχει μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό κι όχι για να εκφράσει τα συναισθήματά του».

Διαβάστε ακόμα:

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το πρακτορείο με έστειλε σε φωτογράφο να κάνουμε τεστ και εκείνος έπιανε τα γεννητικά όργανά του»

Μάνος Δασκαλάκης: Η άφιξή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

 Ο Πέτρος Τατσόπουλος αφέθηκε ελεύθερος – Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή του

Keywords
Τυχαία Θέματα