Καίτη Γαρμπή: Ξεσπά κατά της επιτροπής για τους 4 βαθμούς στην Κύπρο «Δεν ντράπηκε και έδωσε 4»

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την απόφαση της ελληνικής κριτικής επιτροπής στη Eurovision να βαθμολογήσει μόνο με τέσσερις πόντους την κυπριακή συμμετοχή και να δώσει το δωδεκάρι της στο Βέλγιο.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ανετράπη η παράδοση που ήθελε την Ελλάδα να ψηφίζει την Κύπρο

και η Κύπρος την Ελλάδα με δώδεκα βαθμούς, δείχνοντας η μία στην άλλη την αγάπη και την υποστήριξή της. Ωστόσο, το μερίδιο της ευθύνης είναι όλο δικό μας, καθώς η Κύπρος προκρίθηκε στον τελικό, ενώ εμείς όχι.

Κι ενώ τα αρνητικά σχόλια για την ψηφοφορία της επιτροπής στη χώρα μας δεν έχουν τέλος, η Καίτη Γαρμπή – η οποία στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στη Eurovision – θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δημοσιεύοντας μια ανάρτηση στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως η απόφαση της Ελλάδος ήταν καθοριστική για την Κύπρο, αφού αποτέλεσε αιτία και αφορμή να μείνει εκτός δεκάδας.

«Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou.

Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr

Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) May 14, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

 Eurovision 2023 – Victor Vernicos: Η θέση που πήρε στον ημιτελικό και η βαθμολογία

 35 celebrities γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας! Συγκινούν οι αναρτήσεις τους

Keywords
Τυχαία Θέματα