Μελίνα Νικολαΐδη σε Δέσποινα Βανδή: «Ο κόσμος δεν θα έλαμπε τόσο χωρίς εσένα»

Ατέλειωτες είναι οι αναρτήσεις στα social media από το πρωί για τη Γιορτή της Μητέρας! Μαμάδες και παιδιά εύχονται στους ανθρώπους τους με λόγια αγάπης και τρυφερότητας, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το παρόν και το παρελθόν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Μελίνα Νικολαΐδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της, με τις δυο τους να είναι αχώριστες και να στηρίζουν η μία την άλλη. Η 19χρονη, λοιπόν, δεν μπορούσε παρά να ευχηθεί δημόσια στην τραγουδίστρια για την Ημέρα της Μητέρας.

Η

ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τρεις κοινές φωτογραφίες με τη μαμά της από το πρόσφατο παρελθόν και έγραψε ένα σύντομο αλλά πολύ συγκινητικό κείμενο. Η Μελίνα Νικολαΐδη λατρεύει τη μητέρα της και θέλει να τη βλέπει συνεχώς χαρούμενη και ήρεμη στη ζωή της.

«Χαρούμενη Ημέρα Μητέρας σε μια διαρκώς αυξανόμενη και εξελισσόμενη έμπνευση. Ο κόσμος δεν θα έλαμπε τόσο πολύ χωρίς εσένα. Κάθε ημέρα είναι η ημέρα σου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Μελίνα Νικολαΐδη στην ανάρτησή της.

Τους τελευταίους μήνες η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μετακομίσει στην Αγγλία, όπου σπουδάζει μιούζικαλ, με σκοπό να ακολουθήσει κάποια στιγμή τα βήματα της μητέρας της. Η 19χρονη διαθέτει πολύ καλή φωνή, γεγονός που έχει αποδείξει, όταν μοιράστηκε τη σκηνή με τη Δέσποινα Βανδή σε συναυλία της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος Λάτσιος της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από το παρελθόν

 Άννα Βίσση για Eurovision: «Ήμουν πάρα πολύ άρρωστη εκείνη την ημέρα. Δε μπορούσα να τραγουδήσω»

 Συγκινήθηκε on air η Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα