Ιωάννα Τούνη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το τρυφερό μήνυμα -«Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα»

Τον 9 μηνών γιο τους βάφτισαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (22/9) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο μικρός «Νουνίτο» πήρε το όνομα Πάρης και η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη. Νονοί του νεοφώτιστου ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι ανέβασαν πολλά σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Το

βράδυ της Κυριακής (24/9), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από εκείνη την τόσο ξεχωριστή ημέρα, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον μικρό πρίγκιπά της. Παράλληλα, η ίδια ευχαρίστησε τον διακοσμητή Στέφανο Μεντενζή, ο οποίος οργάνωσε τη βάφτιση.

Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα της Ιωάννας Τούνη

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Πάρης Αλεξάνδρου

Και κάπως έτσι… ο νούνι έγινε Πάρης! Σας δείχνουμε μερικές εικόνες από την πιο ονειρεμένη βάπτιση ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! Όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν εκεί… Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα!!! Στέφανε, σε ευχαριστούμε για την απίστευτη διοργάνωση… Είσαι ο φίλος, ο διακοσμητής και πλέον ο event planner της καρδιάς μας! Ήταν όλα καλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Πάρη μας, σου ευχόμαστε το πιο όμορφο και λαμπρό μέλλον… θα είμαστε πάντα στο πλάι σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Πάνος Βλάχος: Χώρισε από τη Νατάσα Εξηνταβελώνη

«Λύγισε» ο Χάρης Χριστόπουλος: «Δεν είναι σπουδαίο αυτό; Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα