Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Παντρεύτηκαν στον Λυκαβηττό – Φωτογραφίες από τον γάμο

21:42 24/9/2023 - Πηγή: InStyle

Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους, βιώνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Πρώτος έφτασε ο γαμπρός με αυτοκινητοπομπή περίπου στις 17:00 το απόγευμα, οπότε και είχε οριστεί το πιο ιδιαίτερο ραντεβού του με τη γυναίκα της ζωής του, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η εντυπωσιακή νύφη Δήμητρα Βαμβακούση, συνοδευόμενη από τον κουμπάρο και αγαπημένο φίλο του ζευγαριού,

τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαμπε από ευτυχία, φορώντας το μαύρο κοστούμι που είχε ράψει για τον γάμο του, όπως και η Δήμητρα Βαμβακούση με το λιτό νυφικό της, το οποίο είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κεντήματα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Άντζελα Γκερέκου, Μάρκος Σεφερλής, Σάρα Εσκενάζυ, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μπο, Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, Ηλίας Μπόγδανος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Νίκος Γεωργιάδης, Χάρης Σιανίδης και πολλοί ακόμη.

Δείτε τος φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα