Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τραγούδησαν στη βάφτιση του γιου τους -Βίντεο

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χτεσινή ημέρα (22/9) για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βάφτισαν τον 9 μηνών γιο τους.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Πάρης και νονοί του ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Η τελετή της βάφτισης αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκαν σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, με την Ιωάννα Τούνη να κάνει σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας τον στολισμό

αλλά και τις λεπτομέρειες της ξεχωριστής ημέρας.

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του συγγενείς και φίλους, ενώ ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί γνωστοί Έλληνες, όπως ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Νικηφόρος.

Αμέσως μετά το μυστήριο, οι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στον χώρο διασκέδασης εντός του κτήματος, προκειμένου να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν στη βάφτιση του γιου τους

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νικηφόρος ξεσήκωσαν τους καλεσμένους με τις επιτυχίες τους, ενώ σε κάποιο σημείο μαζί  τραγούδησαν μαζί τους και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη τραγούδησε με τον πρώην παρτενέρ της από το «J2US» το «Είσαι» της Άννας Βίσση και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το «Έλα μου» του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23/9

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο από τη βάφτιση του γιου τους και η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Ανδρέας Φουστάνος: «Εννοείται ότι έχουμε διαφορά ηλικίας με τη νέα σύντροφό μου -Δεν ήμουν ποτέ με συνομήλικη»

Keywords
Τυχαία Θέματα