Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους!

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατάνε στην αγκαλιά τους από την Δευτέρα 9/1 τον μικρό τους πρίγκιπα. Η γνωστή Influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Είναι πρωτόγνωρα και ανάμικτα τα συναισθήματα. Δεν έχω λέξεις να το περιγράψω. Είναι όμορφο και γλυκό! Είναι λίγο επίπονο για εμένα, όμως θα το ξεπεράσουμε, έχω εδώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μου κάνει τα θελήματα. Θέλαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον η θέση του μωρού δεν ήταν τόσο

σωστή για να γεννηθεί έτσι. Κάπου κόλλησε, κάτι έγινε, προσπαθούσαμε 20 ώρες αλλά δεν γινόταν κι όταν φτάσαμε στο απροχώρητο μπήκαμε στο χειρουργείο», δήλωσε -μεταξύ άλλων- το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Επτά ημέρες μετά την γέννηση του καρπού του έρωτά τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στην Αθήνα και ζουν προτώγνορες στιγμές μαζί με τον μικρούλη.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή τους φωτογράφια.

Στο σχετικό στιγμιότυπο, οι ευτυχισμένοι γονείς ποζάρουν στην κάμερα γεμάτοι χαρά, έχοντας τον Αλεξάνδρου Junior στο πλευρό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απίστευτη δικαιολογία που σκέφτηκε επειδή άργησε στη δουλειά -Βίντεο

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για τους μήνες που ήταν στη φυλακή -«Βίωσα bullying λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι»

Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πρωινού μας» -«Είναι απάνθρωπο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα