Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απίστευτη δικαιολογία που σκέφτηκε επειδή άργησε στη δουλειά -Βίντεο

Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα (18/1) ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Τζένη Μελίτα στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», με αφορμή την είδηση πως 28χρονη στην Κρήτη επικαλέστηκε ψεύτικη ληστεία για να δικαιολογήσει την καθυστέρησή της στη

δουλειά, θυμήθηκε τη στιγμή που βρέθηκε και ο ίδιος σε αντίστοιχη θέση και αποκάλυψε τι είχε σκαρφιστεί ως δικαιολογία που τελικά ποτέ δεν είπε.

«Μια φορά που ήμουν στο ραδιόφωνο με ζωντανή εκπομπή και άργησα ήθελα να προκαλέσω ατύχημα, να πέσω κάτω να χτυπήσω και να του πω ότι χτύπησα. Ξέρεις, όταν αργείς στο ραδιόφωνο και είσαι ζωντανά και δεν βγαίνεις, είναι πολύ άσχημο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «η δικαιολογία που λες και αυτό που κάνεις στον εαυτό σου είναι ανάλογο του άγχους που σου δημιουργεί η δουλειά σου. Εμένα μου δημιούργησε στρες, γιατί είχα ζωντανή εκπομπή, θα έβγαινα στον αέρα και δεν ήμουν εκεί στη θέση σου. Δεν τρέχει και τίποτα. Δεν πειράζει».

Μετά τα όσα είπε, η Τζένη Μελίτα πήρε τον λόγο και σημείωσε από την πλευρά της: «Πάντως, παιδιά, μην έχετε άγχος. Και να αργήσεις 10 λεπτά στη δουλειά σου δεν έγινε και τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πρωινού μας» -«Είναι απάνθρωπο…»

Γιώτα Νέγκα: «Δεν επικοινώνησα με τον Θάνο Μικρούτσικο γιατί ντρεπόμουν»

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα